Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Producten
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Over MTN Giethoorn


  MTN-Giethoorn Kanaaldijk

  MTN-Giethoorn, een levendig bedrijf met meer dan 42 jaar ervaring in de wereld van edelstenen, sinds 1998 gevestigd aan de Kanaaldijk te Giethoorn. Deze internetsite is een onderdeel van MTN-Giethoorn, het edelsteenbedrijf van Elly ten Napel en Thoni Meijer. MTN-Giethoorn is ook te bezoeken. In de 'Edelsteenhoeve' aan de Kanaaldijk vindt u een fraaie winkel met een zeer uitgebreid assortiment. U wordt altijd gastvrij ontvangen maar wij vragen u wel even van te voren te bellen of te E-mailen om er zeker van te zijn dat wij aanwezig zijn. Zo komt u niet voor een gesloten deur!

  De WinkelStenenplein

  Bij MTN-Giethoorn vindt u Lortone steenbewerkingsapparatuur en alle toebehoren, Estwing geologengereedschap, Novex stereomicroscopen en loepen, ruwe, getrommelde en geslepen stenen, sierstukken en vele andere edelsteenproducten.
  Daarnaast heeft MTN-Giethoorn een exclusieve sieradencollectie. Deze bestaat uit zelf ontworpen zilveren sieraden met fraaie, door ons zelf met zorg geselecteerde, edelstenen, mineralen, fossielen en schelpen. Hierdoor kunnen wij altijd goede kwaliteit garanderen. Elk zilveren sieraad uit deze collectie is uniek en handgemaakt. Op onze website ziet u slechts een kleine impressie omdat het voor ons onmogelijk is om de gehele collectie sieraden op de site weer te geven. Om een goede indruk te krijgen kunt u ons in Giethoorn bezoeken of op één van de mineralenbeurzen in het land (zie agenda).

  Laat u verrassen in de 'Stenenhoeve' van MTN-Giethoorn, wij zullen u niet teleurstellen!

  MTN-Giethoorn voor deskundig en eerlijk advies, waar service hoog in het vaandel staat!