Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Producten
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  SCHATTEN UIT DE NATUUR Stenen-mineralen-fossielen-schelpen

  € 21,00
  Schatten uit de Natuur. Een zeer fraaie geïllustreerd boek voor de leeftijd van 8 tot 88 en ouder. Duidelijk beschreven worden edelstenen, mineralen, kristallen maar ook fossielen en schelpen.

  Duik onder de aardkorst met deze prachtige encyclopedie over (edel)stenen, fossielen, mineralen, schelpen en nog meer moois.

  Informatie in gesteenten, fossielen en mineralen
  Overal op onze planeet vind je wonderen uit de natuur. Gesteenten en mineralen kunnen ons vertellen hoe onze planeet werd gevormd en in de loop van de tijd voortdurend is veranderd. Ontdek alles wat je wilt weten over de mooiste schatten uit de natuur – van mineralen en edelstenen tot fossielen en schelpen. Welke steen is zo licht dat hij blijft drijven? Hoe komen kristallen aan hun vorm? Waar kun je het beste op zoek gaan naar fossielen? En wat is een parel precies? In deze onmisbare encyclopedie kun je op al deze vragen antwoord vinden!

  Unieke encyclopedie over de schatten der aarde
  Het boek besteedt aandacht aan het ontstaan, de samenstelling en de vindplaats van deze natuurlijke schatten, maar gaat ook in op het menselijke gebruik ervan. Met meer dan 1000 fantastische foto’s en honderden fascinerende feitjes.

  Groot formaat 22x28 cm
  192 pagina's
  Meer dan 1000 foto's en afbeeldingen
  Schrijver: Dan Green
  Uitgeverij Gottmer, Haarlem
  (Oorspronkelijk: (C)Dorlings Kindersley Ltd.)
  ISBN 9789025766214