Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Producten
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek
  RSS

  Nieuws

  Deze beurs wordt gehouden in de Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk en is beide dagen geopend van 10:00 - 17:00 uur. MTN-Giethoorn presenteert hier haar exclusieve en zeer uitgebreide sieradencollectie met edelstenen, fossielen, schelpen en Barnsteen. Uiteraard kunt u tijdens de beurs in Rijswijk ook bij MTN-Giethoorn terecht voor slijpapparatuur, al uw slijpbenodigdheden, loepen en microcopen, fournituren, boeken, geologengereedschap en kunststof presentatie-standaards. Voor slijpers, verzamelaars en liefhebbers natuurlijk ook edelstenen: mooi ruw slijpbaar materiaal, trommelstenen, en sierstukken. Kortom teveel om op te noemen en zeker een bezoek waard! Wilt u dat wij een bestelling voor u meenemen naar de beurs in Rijswijk, laat dit dan weten vòòr donderdag 5 maart 16:00 uur. Graag tot ziens in Rijswijk!
  MTN-Giethoorn heeft weer een groot assortiment slijpbare mineralen en edelstenen in voorraad. Ook in natuurlijke ruwe vorm al mooi!
  MTN-Gesloten gedurende onze inkoopreis. U kunt wel post en pakketen naar ons versturen, deze worden gewoon aangenomen. Ook zijn wij via e-mail bereikbaar.