Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Producten
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Zaterdag 11 en zondag 12 september MTN-Lapidari-Weekend!

  maandag 23 augustus 2021

  2021 MTN-Giethoorn
  Lapidari-Weekend zaterdag 11 en zondag 12 september
  Wederom afwisselend en met bijzondere aanbiedingen!


  Corona Covid-19 is en blijft ons bezighouden.
  De wereld staat al anderhalf jaar op zijn kop. Het Corona-virus beheerst onze levensstijl en contacten met mensen, maar langzamerhand gaan we toch de goede kant op.
  Het terrein is over het algemeen groot genoeg om een groot aantal bezoekers te herbergen, toch geldt er een maximum. Zodra dit aantal is bereikt wordt het volgende  systeem gehanteerd: het aantal vertrekkende personen maakt plaats voor de wachtenden. Dit zal waarschijnlijk weinig gebeuren maar de ervaring leert dat het druk kan zijn tussen 11:30 en 14:00 uur. Er is een ruime tent in gebruik, waar u kunt wachten onder het genot van van een kop koffie/thee met versnapering.
  Uiteraard is de toegang vrij!

  WAT IS ER TE BELEVEN:
  • LORTONE edelsteenbewerkingsmachines, nieuw of gebruikt
  • Alles voor de edelsteenslijper
  • Zelf stenen slijpen (Zie verder in dit bericht!)
  • Presentatie verenigingen
  • Fossielen prepareren - De microwereld van Zand
  • Een aanwezige taxateur/opkoper van edelmetalen kan uw zelf meegebrachte goud of zilver op waarde schatten én u kunt dit dan ter plekke aan deze opkoper verkopen. Dus heeft u oud goud of zilveren voorwerpen die u wilt verkopen, hier is de mogelijkheid!
  • Grote collectie ruwe natuurlijke edelstenen, mineralen en kristallen
  • Bijzondere collectie edelsteensieraden
  • Loepen en microscopen - Aanbiedingen
  • Koffie/thee met wat lekkers
  • Mexicaanse kristalbollen kraken
  • Onderdelen om zelf sieraden maken 
  • En nog veel meer...

  Inschrijven om onder begeleiding zelf te slijpen
  De Corona richtlijnen van het RIVM leggen ons helaas beperkingen op die wij proberen op te vangen door 'tijdsloten' met betrekking tot het zelf slijpen. Dit jaar gaat het dus iets anders dan u gewend bent in voorgaande jaren. Inschrijven kan alleen door online een bepaalde tijdsduur te reserveren. Elk heel uur starten wij opnieuw met 2 plaatsen. Door op onderstaande inschrijfknop te klikken komt u in het reserveringsformulier. Inschrijven voor het slijpen kost € 10,00 per persoon. Deze kosten zijn een soort 'statiegeld',  u krijgt deze dus retour wanneer u zich meldt in de showroom. Let op: u dient zich minimaal 15 minuten voor aanvang van uw slijptijd te melden. Daarna vervalt het recht op retour van inschrijvingsgeld en wordt uw plaats aan een ander vergeven.
  Deze inschrijving is alleen nodig voor het slijpen onder begeleiding!

  INSCHRIJVEN ZELF SLIJPEN

  Op de dagen zelf is er natuurlijk ook de mogelijkheid om spontaan zelf te gaan slijpen, zolang er geen reserveringen zijn is er deze mogelijkheid. Informeer ter plaatse bij de meesterslijper Wally of Yvo of dit mogelijk is.

  Zaterdag 11 en zondag 12 september, 10:00-17:00 uur is iedereen welkom. MTN-Giethoorn betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid met betrekking tot de Corona veiligheidsregels.
  Met uw medewerking gaat dit zeker lukken en wordt het vast weer een mooi evenement.


  Graag tot ziens!
  Het MTN-Giethoorn Team