Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Producten
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Trommelmachines

  LORTONE is hét merk onder de trommelmachines. LORTONE is een fabrikant met een lange geschiedenis en grote ervaring op het gebied van duurzame en voordelige tumblers oftewel trommelmachines. De trommelmachine is een ideale machine om te beginnen met het slijpen en polijsten van edelstenen. Of je nu zelfgevonden, gekregen of gekochte edelstenen eenvoudig wilt slijpen en polijsten; het kan in de trommelmachine. Het werkt allemaal erg eenvoudig. De (losse) trommel wordt gevuld met de stenen, water en slijp/polijstpoeder. Daarna wordt deze trommel op het apparaat gelegd waarna deze trommel gaat draaien. Het draaien geeft het juiste effect wat de stenen in de trommel nodig hebben, ze schuren en rollen over elkaar waardoor ze worden geslepen. Na 3 tot 5 stappen van grof naar fijn poeder komen de stenen hoogglanzend uit de trommel.

  Uitgebreide handleiding trommelen? KLIK HIER!

  Naast het slijpen en polijsten van edelstenen worden de trommelmachines van LORTONE ook gebruikt voor het bewerken/polijsten van metalen en edelmetalen. Deze bewerking vereist andere 'polijst'-media en producten. Informeer gerust.

  LORTONE heeft een grote verscheidenheid aan modellen trommelmachines. Dit uitgebreide assortiment vindt u bij MTN-Giethoorn.