Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Producten
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Gemolight voor dag-, LG UV- en infrarood licht

  donderdag 1 februari 2024

  GEMOLIGHT
  Daglicht - kunstlicht - infrarood - UV LG365nm - UV395nm - Blauwlicht

  Gemolight is en handzaam lichtinstrument voor de edelsteen- en mineralenliefhebber. Een diversiteit aan lichtmogelijkheden ter indentificatie van mineralen en edelstenen.
  Deze handige zaklamp bevat de volgende functies:
  Aan de ene kant:
  Daglicht - een golflengte die zonlicht nauw nabootst, zodat u kunt zien hoe stenen er in natuurlijk licht uitzien.
  Gloeilamp - veel stenen zoals alexandriet en sommige granaten en saffieren vertonen een duidelijke kleurverandering in een typisch gloeilamplicht dat wordt afgegeven door een wolfraamgloeidraad. Deze golflengte bootst nauwgezet die van de traditionele gloeilamp na of zelfs het licht van een vlam, zoals een kaars.
  Infraroodlicht.
  Aan de ander zijde:
  Langegolf (A) UV 395 nm
  Langegolf(A1) UV 365 nm
  Blauw oranje inspectielampje. Onder andere voor kunstmatige barnsteen; en voor doorzicht mineralen edelstenen, controleren op insluitsels en breuken.

  Wordt geleverd een 2 tal komische opzetstukken voor gerichter licht. O-ringen die op zijn plaats klikken en de opening meet ongeveer 8 mm. De 6 krachtige LED's zorgen voor 6 lichtspectra met meerdere intensiteiten kunt u veel verschillende soorten edelstenen identificeren. Standaard ingebouwde 18650 oplaadbare lithium-ionbatterij met ingebouwde oplaadfunctie, geen aparte oplader nodig, alleen een standaard Meegeleverde USB-kabel De ingebouwde batterij is getest op 1200 laad- en ontladingscycli met een verwachte levensduur van meer dan 10 jaar, waarbij elke 3 dagen wordt opgeladen.

  Gemolight UV-lampGemolight UV-lampGemolight UV-lamp