Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Producten
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Euromex Microscopen

  Euromex Stereo microscopen zijn al tientallen jaren een standaard in Europa. MTN-Giethoorn is ook al jaren de dealer in Giethoorn van die modellen die gebruikt worden in de natuur, edelsteenkunde, onderwijs, industrie en andere toepassingen. Een stereomicroscoop, oftewel een binoculair, is een optische microscoop net vaste of instelbare(zoom) vergrotingen en is ontworpen voor de waarneming in relatief lage vergrotingen van 2,5 tot 90 maal. Deze microscopen bestaan uit twee verschillende optische die elke een beeld voor één van beide ogen genereerd. Vervolgens worden deze twee beelden door onze hersenen tot één 3-dimensionale afbeelding gecombineerd met grote scherpte-diepte.

  MTN-Giethoorn heeft twee series in zijn programma:

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op

  EduBlue stereomicroscoop K1030

  € 259,00
  Fraaie stereomicroscoop met 10X en 30X vergroting. Met het ronde kolomstatief kan de kop draaien tot buiten de microscoop voet.

  NexiusZoom stereozoom microscoop binoculair Model NZB

  € 799,00
  Fraaie stereozoom microscoop voorzien van kolomstatief of Tandbeugel statief. Zoombereik traploos tussen 6,7~45X vergroting.

  NexiusZoom stereozoom microscoop Trinoculair Model NZT

  € 839,00
  Fraaie stereozoom microscoop voorzien van kolomstatief of Tandbeugel statief. Zoombereik traploos tussen 6,7~45X vergroting. Met een derde tubus voor foto/film-camera.

  EduBlue stereomicroscoop K2040

  € 259,00
  Fraaie stereomicroscoop met 20X en 40X vergroting. Het kolomstatief geeft de mogelijkheid de kop buiten de microscoopvoet te draaien.

  EduBlue stereomicroscoop K123

  € 319,00
  Fraaie stereomicroscoop met 10X, 20X en 30X vergroting. Voorzien van tandbeugelstatief met handig handvat.

  EduBlue stereomicroscoop K124

  € 319,00
  Fraaie stereomicroscoop met 10X, 20X en 40X vergroting. Voorzien van tandbeugelstatief met handig handvat.

  Euromex Microscopen