Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Producten
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  EduBlue stereomicroscoop K1030

  € 259,00
  Fraaie stereomicroscoop met 10X en 30X vergroting. Met het ronde kolomstatief kan de kop draaien tot buiten de microscoop voet.

  OCULAIREN
  Een paar geborgen WF10x/20 mm oculairen met oogschelpen 

  KOP
  Binoculaire kop met 45° schuine tubus. Dioptrie instelling van ± 5 zit op 1 tubus. Verstelbare oogafstand tussen 55 en 75 mm.

  DRAAIBARE REVOLVER MET TWEE OBJECTIEVEN
  Draaibare revolver met twee objectieven 1x/3x die een standard vergroting geeft van 10x en 30x. Werkafstand van 60 mm. Beeldvelden van 20/6.7 mm. Andere vergrotingen kunnen worden behaald door andere oculairen te gebruiken. Alle lenzen zijn behandeld tegen schimmel en hebben een anti-reflectie coating voor een maximale lichtopbrengst.

  STATIEF
  EduBlue modellen hebben een ergonomisch ontworpen voet, geleverd met 2 objectklemmen en Ø 60 mm transparante en zwart/ witte objectplaten. Voor de grofregeling is er stroefheidsregeling. 

  VERLICHTINGEN
  Doorvallende en opvallende 1 W LED verlichtingen kunnen gelijktijdig ingeschakeld worden en de lichtintensiteit van beide verlichtingen kunnen individueel geregeld worden. Geleverd met een externe 100-240 V voeding en 3 oplaadbare batterijen voor draadloos gebruik

  VERPAKKING
  Compleet met 100-240 V netadapter, stofhoes, oogschelpen en handleiding. Alles wordt verpakt in een polystyreen verpakking