Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Producten
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  EduBlue stereomicroscoop K2040

  € 259,00
  Fraaie stereomicroscoop met 20X en 40X vergroting. Het kolomstatief geeft de mogelijkheid de kop buiten de microscoopvoet te draaien.

  OCULAIREN
  Een paar geborgen WF10x/20 mm oculairen met oogschelpen 

  KOP
  Binoculaire kop met 45° schuine tubus. Dioptrie instelling van ± 5 zit op 1 tubus. Verstelbare oogafstand tussen 55 en 75 mm. 

  DRAAIBARE REVOLVER MET TWEE OBJECTIEVEN
  Draaibare revolver met twee objectieven 2x/4x die een standard vergroting geeft van 20x en 40x. Werkafstand van 60 mm. Beeldvelden van 10/5 mm. Andere vergrotingen kunnen worden behaald door andere oculairen te gebruiken. Alle lenzen zijn behandeld tegen schimmel en hebben een anti-reflectie coating voor een maximale lichtopbrengst.

  STATIEF
  Alle EduBlue modellen hebben een ergonomisch ontworpen voet, geleverd met 2 objectklemmen en Ø 60 mm transparante en zwart/ witte objectplaten. 

  VERLICHTINGEN
  Doorvallende en opvallende 1 W LED verlichtingen kunnen gelijktijdig ingeschakeld worden en de lichtintensiteit van beide verlichtingen kunnen individueel geregeld worden. Geleverd met een externe 100-240 V voeding en 3 oplaadbare batterijen voor draadloos gebruik.

  VERPAKKING
  Compleet met 100-240 V netadapter, stofhoes, oogschelpen en handleiding. Alles wordt verpakt in een polystyreen verpakking