Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Producten
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Edelstenen, Kristallen en Mineralen A-Z

  Edelstenen, kristallen en mineralen. Wat u in onze webshop vindt, is slechts een klein deel van wat wij u totaal kunnen bieden. Grote en kleine ruwe brokken voor de verzamelaar of professionele/hobby slijper. U vindt een groot assortiment op het geheel overdekte  'stenenplein' van MTN Giethoorn, waar u naar hartelust kunt rondsnuffelen.

  Ook voor trommelstenen bent u bij MTN-Giethoorn aan het goede adres. Mooie kwaliteit voor liefhebber en therapeut. Voor velen een voordeel: u hoeft niet per kilo te kopen maar kunt ook gerust enkele stuks uitzoeken. Vele bijzondere en zeldzame mineralen en kristallen in 'ruwe', natuurlijke vorm.
  Een uitgebreid assortiment cabochongeslepen stenen, maar ook gefacetteerde stenen om zelf sieraden te maken. Ideaal voor iedere edelsmid.
  Uiteraard vindt u in de stenenhoeve in Giethoorn ook prachtige sierstukken zoals Amethist-Geoden, Agaatplaten, Versteend Hout stammen en schijven, Bergkristal punten/groepen, edelsteenbollen, teveel om op te noemen.

  Kom gerust eens kijken wat er allemaal is, maar laat u het wel van te voren even weten. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op

  Opaal Groen Kosovo 100 gram

  € 60,00
  Fraaie groene Opaal uit Kosovo

  Breek zelf je geode, de kristalbollen uit Mexico

  € 14,95
  Zelf thuis je Geoden breken!

  Graveyard Point Plume Agaat (Idaho USA)

  € 169,00
  Merk: Agaat Aangeslepen
  Type: Graveyard Point Plume

  Ruwe edelsteen mix 1 kilo

  € 11,95
  Fraaie nieuwe mix van ruwe edelstenen om te slijpen

  Multi-Color Calciet (Tri-color Calcite)

  € 17,00
  Fraaie stukken multi-color Calciet uit Mexic.